Andere mogelijkheden SBK

Help mijn kind moet kiezen
Help mijn kind moet kiezen is een werkboek voor ouders waarmee ze hun zoon of dochter kunnen helpen bij de studiekeuze na havo, vwo of vmbo-tl. Bij het werkboek hoort een eigen werkboek voor de leerling en een website www.hmkmk.nl met heel veel informatie en handige formulieren voor het keuzeproces.
Het boek is verkrijgbaar in de boekhandel. Kijk voor meer informatie op www.hmkmk.nl

Mijnprofielkeuze.nl
Profielkiezers van havo en vwo kunnen terecht op de website www.mijnprofielkeuze.nl
Op deze site vinden ze veel informatie die relevant is voor de profielkeuze. Bovendien kunnen ze ook hier tegen geringe betaling testen maken en de hulp inroepen van de auteur Hans Kock

Mijnstudiekeuze.nl
Studiekiezers van havo en vwo kunnen ook terecht op de website www.mijnstudiekeuze.nl
Op deze site vinden ze veel informatie over opleidingen en beroepen. Bovendien kunnen ze tegen geringe betaling testen maken en kunnen ze de hulp inroepen van de auteur Hans Kock, wanneer ze er niet uitkomen.

Kieswijzermbo.nl
Leerlingen van VMBO of 1e jaars MBO die iets anders willen, kunnen terecht op de site www.kieswijzermbo.nl. Op deze site vinden ze allerlei mogelijkheden om zich te bezinnen op een passende studiekeuze in het Middelbaar Beroepsonderwijs.


Copyright © 2005-2019 Koerswijzer. - All Rights Reserved. | Webdesign : Studio L.E.O. | Techniek & Realisatie : NMTrix.com